Познаваме ли коварството на жените?

Здравейте момчета на всички възрасти!
Искам да ви призная, че имам наблюдения от няколко години насам, наблюдения към нещо, което за мнозина ще изглежда незначително, но то всъщност е проблем. Голям проблем ли? Да! Какви са последиците от женската мания за повече и повече лукс? Няма взаимна обич, уважение, признателност, благодарност … Добре дошли в света на меркантилните женски! Чувства между мъж и жена няма в тази страна! Това е непознато и анатемосано понятие, от което се страни по всевъзможен начин. Душевно и физическо осакатяване на мъжкото население, това ни чака. Нека си кажем истината жени! Най-важното са парите и глезотиите, а накрая си намирате и любовник!!! Но честно казано ви разбирам донякъде положението в страната е зле и вие явно сте решили, че това ще е по-лесния начин, да живеете с хора, които не обичате, но пък сте осигурени материално! Тук везирам по-младите, не че при по-възрастните не е така де! Щом смятате, че така е по-добре и нямате нужда от щастие и любов ок. Поне си признайте. Нима не са ви наричали неудачник, понеже сте загубил жената до себе си? Не сте бил изоставен заради финансови проблеми? Нима не ви се е дърпала зарaди най-различни оправдания, а накрая ви зарязва, защото се появява друг? И 90% от тях гледат парите, а половината от тях твърдят, че обичат и без пари? Нима последното не е лицемерие? Аз питам защо го търпите, вие, мъжете? Защо се държите като удавници за сламка в приятелките си, защо им слугувате и изпълнявате всеки каприз? След 3 години обстоен анализ, аз стигам до следните изводи: Някои казват, че трябва да се опариш за да знаеш, но аз не се опарих и анализирах много хубаво заобикалящата ме среда. Приятелите ми, техните приятели, приятелите на техните приятели.. Страдат от един проблем - Използване! За 3 години видях повече от 20 момчета, използвани и предавани по толкова долен начин, че ме гнус даже да го коментирам.
Примери!!!
1. Един приятел ходеше 5 години с една лигла, която аз не харесвах още от самото начало! Бяха на по 22г. и двамата! Возеше я с колата и угаждаше на дебилните й капризи за облекло и гримове, хрантутеше я в ресторантите за бързо хранане.. И какво стана след 3 години? Спрял работа и за около няколко месеца останал без пари( Да отбележа, че момчето не пие, не пуши и е отличник студент с техническа специалност). Лиглата не издържала и го оставила. Ето тук трябва да се сетим за началото на темата ---> Няма взаимна обич, уважение, признателност, благодарност!!!
2. Връзка между интелигентен младеж от София и момиче от провинцията. Повече от 3 години си даваше парите за пътни, за да я види, за да я прегърне, за да я зарадва.. и тя не му пуснала. Да, не му дала да правят секс, след като е чакал 3 години. След което тя заминава за чужбина и той остава тук с последната надежда, че при някоя от визитите и в България ще имат 30 минути да останат заедно, но не! Накрая тя го зарязва, защото нямали бъдеще заедно. Не го ли е знаела в началото? Не го ли виждаше, че е сериозен и честен с нея, че не напираше за секс? нали това искате женските, да ви влизат в положение и да не ви притискат? Е, не ви е това причината. Вие сте комплексирани създания и аз знам всичките ваши оправдания, "причини" и хитри номерца.
3. Още един студент! Запознава се с поредната от село, която няма никакво развлечение и решава да му даде някакви надежди само месец, преди да замине и тя в чужбина. Накрая му казва, че нищо нямало да се получи и точно седмица преди да амине не му вдига и телефона. После заминава и след няколко дена му се обажда да го пита как е. Аз говорих с него и той се осъзна. Казах му да спре да й вдига.
Когато се появи някой с моето мислене, жените го наричат комплексар, неудачник и злобар, но аз ще ви кажа нещо дами - Вие живеете в призказка, където вълкът(мъж) е глупакът и прецаканият, а лисицата(жена) е хитрата и оправна красавица, но не, прочетете някоя реална книга за животните. Вълкът е по умен от лисицата. Този свят е построен от мъже! Мъжете заслужават най-много уважение и похвала, тъй като те блъскат здраво и упорито, докато вие разчитате на крастоатата и провокативното си поведение. Така се домогвате до всички висши цели. Живеете в измислен свят девойки, защото мъж не е отцепилият се от мама и татко, имащ кола и голяма заплата. Мъж е този, който блъска за малкото пари и се опитва да ви угажда. Но вие нямате реална представа за нещата. Препочитате да се хванете с някой едрогабаритен тиквеник 120 кила, независомо дали го обичате или не. Живейте си измисленото животче , обаче едно да знаете - Манията за пари и власт се отразява на децата ви, затова се движим в застой толкова години. На какви ценности ги учите тия деца? Раждате и сключвате договор за спонсорство с бъхтещият се до късни вечери балък, а вие киснете по кафенетата и децата ви стават глупаци и дегенерати още от малки. Смешни сте и трябва да си го знаете. Тези деца са бъдещето на България. Ще тръгнем нагоре тогава, когато истинските чувства вземат връх, когато бъдете с този, който ви привлича душевно и физически, а не материално.

Коментари

| 01/07/2015 - 12:18 #63532

mi to ako mrazi6 jeni - kvo si - pederas.6tot kat gi mrazi6 nqma kak da gi i haresva6.

| 28/08/2017 - 18:24 #72092

Зависи може да мразиш да си женен но да искаш да ги изчукаш или да мразиш само онези жени дето искат трайна връзка а да се кефиш когато ги чукаш но да чукаш много жени

| 23/06/2016 - 12:48 #69111

Искам да добавя и че тези хора, които обвиняват другите за своите простотии (тук насочвам вниманието си и към теб, защото като обиди в чата x, понеже не се включва в псувнането по y и z и x ти се разсърди, ти се ядоса още повече на y и z и им каза, че х ти се сърди заради тях, въпреки че не те обидиха х) или се смятат за по-висши по физически или умствени качества, не са нищо повече от повредени хора, субчовеци, както казва х. Жалко за тях, но го приеми така, както х твърди (с което се съгласявам): те са объркани и не са натрупали достатъчно опит, за да осъзнаят какво правят и да разберат, че не са прави. С други думи, те не проумяват какво вършат, но нямат шанса да са нещо по-добро, ако ние, разбиращите, не им го предоставим, но не може да се каже, че те не носят отговорност за действията си или че ние я носим; напротив, след като научат за последиците на техните действия, се надявам, че ще проумеят нещата. Те не трябва да са третирани като роби, а като свободни личности, за да поемат отговорност за своите постъпки и съответно да си научат житейските уроци. Естествено, ако това, което правят, е заплаха за живота им по някакъв начин, е добре да бъдат спрени и да им се обяснява. Това, което се опитвам да обясня е, че хората като писалите по-долу трябва да бъдат свободни и да се сблъскват с последиците на своите действия, за да се справят с тях и да докажат, че заслужават да са свободни. След този сблъсък с отговорността ще си научат житейските уроци и ще станат по-мъдри, или по-висши, както обича да казва х. Излязох прекалено много извън темата...

| 23/06/2016 - 11:43 #69110

Сепия, тук няма да те затапвам, напротив - смятам да те подкрепя. Остави ги. Явно нямат достатъчно житейски опит, за да разберат, че меркантилите и низшите са разпределени не по пол, а сред хората изобщо. Може би самите те са такива или просто някоя кифла да ги е отрязала, прецакала или изманипулирала. Нищо, така е животът - ще знаят занапред. Сега ще се опитам да ти обясня една реакция, която протича в човешката психика. При по-неосъзнатите човешки индивиди, когато се окажат изиграни, победени от някого, осъзнават, че този човек е по-добър в тази област от тях. Тъй като те не могат да живеят с тази мисъл, започват да се опитват да унищожат този комплекс за малоценност, като си внушават противоположното - че са по-висши (всяко действие води до равно противодействие за по-кратко). Нарочно не посочвам полове, защото това важи за хората като цяло, не само за романтичните взаимоотношения, описвам ти част от човешката природа. Хората са възпитавани да робуват още от най-ранно детство със заповедите "Направи това!" "Недей да правиш онова!" и да делят на добро и зло, по-силно и по-слабо. Та именно: човеците не осъзнават какво правят, не осъзнават защо го правят. Предполагам, че няма да можеш да прочетеш отговора ми, защото е прекалено късен. Все пак, при вида на дискусията нямаше как да не отговоря, даже предлагам да отворим друга - за целта на живота, за човешките комплекси, начини на мислене и предназначения.

| 27/08/2015 - 09:29 #64815

Ти си рядко тъпа личност. Къде правиш връзка между омраза-неуважение и хомосексуалност? Повечето женомразци са озлобени към жените, защото им е изневерявано или са им отказвали секс. Винаги казват, че тъпи хора нямало, но ти ме караш сериозно да се замислям. Повярвай, има женомразци дето са чукали много повече от теб, глупак.
Дано си малък на години, че да оправдаеш тъпотията си. :(

| 06/06/2015 - 08:03 #62846

Здравейте ХОРА
Виждам, че доста сте наблюдавали хората около себе се, както мъже така и жени. А родители наблюдавали ли сте? Виждали ли сте таткото как хока щерка си и я наказва за това, че закъсняла 5 минути или пък не я пуска да излиза да не си хванела гадже, всякъш това е най-ужасното нещо на света?Запознат ли сте с ПСИХОЛОГИЯТА (ДУШЕВНОЗНАНИЕТО)? Ще ви споделя нещо който познава психологията на хората може да ги управлява без те дори да се усетят.
Питали ли сте се: Какво е ЗАКОН? Кой го е измислил? Защо го е измислил?
Добре да речем мъжете се подават на жените, а жените на парите и лъскавите глезотиики. А кой държи парите? А богатите чичковци вярно. Ами тези пари май излиза че управляват не само жените, а и мъжете в тази държава или по-точно цялата държава. И пак стигаме до богатите чичковци дето държат парите...
Така да се върнем на законите, защо законите? Ами кой ги пише да не би ти и аз? Аз ако бях щях да напиша такъв закон, който откаже хляб, вода и подслон на човек в беда, да бъде лишен от цялото му имущество! Ако жена която няма съпруг откаже секс на мъж, да бъде затваряна за седмица в тъмница и да и бъде давано само вода. Същото важи и за мъж който няма жена, отказал секс на жена!
Може би ще ми зададете въпроса защо, а други ще си отговорят. Защото сексът е пътят към душевното удоволствие, Храната за душата. Така че ако не храним душата и телата ни се разболяват :)
Така кой измисля законите, ами не са ли те БОГ-АТ(ЪТ)-ИТЕ чичковци?
Ами кой рекламира глезотиките за жените? БОГ-ЪТ чичо. Кой демонстрира глезотииките и палатите БОГ–АТ чичко. ГОСПОД-ина с готината кола в министерството?
Айде психология дори и да не знаете Български научете поне много тайни крие езикът ни особено ако се научите да СРИЧАТЕ, а не да четете както е по ЗА-КОН дето дърпа каруцата.
Замислете се българи, дали докато не се карате тук, някой друг БОГАТ чичко не мисли нови закони с който да ви манипулира?
Защото наистина е жалко да гледам най-старият народ на тази земя, народът който донесе културата на почти целият свят, да седи и да се заблуждава по-най глупавият начин и да се самоизяжда толкова унизително.
Давам очите си, вие да отворите вашите, давам сърцето си, вие да откриете вашите :) :) :)

| 07/07/2015 - 19:28 #63628

Не сексът е храна за душата, а възвишените чувства и стремежът към идеалите. Ако изобщо знаеш, за какво иде реч. Който ги няма е роб на нагона си и затова кифлите успяват да ви манипулират чрез него, щото са ви по-примитивни и елементарни (не искам да обидя никого) представите за това, какво е човек, какво са неговите емоции, чувства, душа и психика и освен телесни удоволствия не познавате други. Затова се кефите на порно, чалга и коври. Обаче, когато някоя "вървежна пичка" ви стане съпруга, почвате да виете на умряло, кви боклуци били жените, щото си мислите, че сте такива уникални и прекрасни, че заради вас, всяка чалгарка ще стане примерна съпруга и домакиня и ще гледа само вас в очите.
Сексът е начина по който човек се възпроизвежда, а удоволствието от него е примамката това да става.
И колкото до това, сексът да става по задължение, че и по закон, ще ти кажа, че ако мъжете започнат да мислят не само за своето удоволствие, правейки секс, дори да е неангажиращ и се държат достатъчно внимателно, възпитано и приятно със сексуалните си партньорки, жените сами ще ви търсят и ще ви се предлагат, защото ще им бъде приятно и те да получат удоволствие, а не да се чувстват използвани и унизени от мъже - егоисти

| 05/02/2015 - 13:07 #60485

ИЗОБРЕТИХ МАШИНА ЗА УБИВАНЕ И СМИЛАНЕ НА ХОРА.

| 18/03/2015 - 14:23 #61238

Олигофрен, акай под някоя безсмислена и малоумна история, не тук.
Нямаш достатъчно мозък да изобретиш каквото и да било, глупак. :)

| 23/08/2014 - 15:02 #56941

Какъв е проблема между мъж и жена да има и секс и кафета и разходки и глезотии.Лично на мен не ми е интересно, когато няма секс.Иначе съгласна съм всяка жена иска дрешки кафета ресторанти екскурзии.Но защо просто всичко не е съчетано според нуждите и разбиранията и на двамата.Защо този мъж като се нуждае от секс не го търси другаде ми чака някоя която явно няма да му го даде.Това си е липса, нужда.Даже се чудя как са изтраяли с години.Нещата трябва да са ясни още в началото кой какво иска и предлага.А относно богатите чичковци заради техните пари винаги има глупачки около тях даже имам позната, която има дете от семеен такъв и той гледа и нея и извънбрачното си дете, което до някъде е добре, но за мен това е унижение.

| 20/08/2014 - 01:56 #56869

Божичко, колко тъпи мъже има по тая земя..Не само заради коментарите, а за това че сте били брутално използвани...Ама то мъжете 90% мислят с оная си работа.

| 21/08/2014 - 20:14 #56902

Доста умни мъже са ставали жертва на женски лъжи, всъщност може да се излъже и най-умният човека на планетата. И с какво да мислят? Когато става въпрос за жени, винаги трябва да се мисли с долната глава, защото реално няма какво друго да ти предложи една жена. :)

| 19/09/2014 - 23:33 #57506

Вие пък мъжете освен да ви използваме като крави за доене на пари, друго и да искаме не става от вас :)

| 03/01/2015 - 13:52 #59700

Мъжката доминация е навсякъде, улаво моме. Не виждаш ли, че вие сте лабилни, прости и единствената ви сила - лукави. Кажи ми, коя жена е стигнала до високи постове в едно общество, без да се е чукала и да е правила свирки на някой? Светът се върти около мъжете, а вие наистина си ставате само секс. И после имало сексизъм в България, ами как няма да има. Мисли само за пари и скъпи коли, ама бъди и сръчна с устата и циците. Даже и в кухнята има мъжко превъзходство.

| 22/09/2014 - 17:21 #57553

Жалко, че на луната няма кухня, иначе щяха да изтрелят първата жена там. Щяхте да правите свинско с картофи и целия свят да говори само хубаво за вас. Обаче на земята има кухня, а тя те зове ! Заминавай да правиш мусака на гаджето или мъжа си!
По света има и жени, но тук повечето сте женски. Жалко само за въпросното ти гадже, защото пред него съм сигурен, че си от онези дето изобщо не ги интересуват парите, а само милите думи, цветята и романтичните разходки. Не е ли тъжно, че мъжете в една държава си плащат за секс, като че ли доставят удоволствие само на себе си? Ходи да крякаш другаде, гъска заухава. :)

| 15/08/2014 - 21:05 #56764

Изповедта е добра,но имаше тука една изповед на някакъв също доста интелигентен тип дето беше разгадал цялата женска психология.Яд ме е ,че не мога да я намеря тази изповед :)

| 13/08/2014 - 15:54 #56712

Прав си за жените, които не работят и гаджетата им ги издържат. Като паразити са, няма друго такова отвратително нещо. Но не всички жени са такива - има амбициозни, упорити, независими жени, с образование, кариера и стабилни доходи, на които искрено се възхищавам и ще направя всичко възможно и аз да съм от тях (още съм в гимназията).

Обаче не може да обвиняваш само жените за положението, в което се намираме. Всички ние и тези преди нас сме виновни - и мъже, и жени.

За мацката, която не пуснала на приятеля ти, също не си прав. Все пак това е нейното тяло, не му го дължи, и не може да очаквате от нея да прави компромиси със себе си и с тялото си. Явно не е искала да прави секс с него, не знам каква е причината, за мен не е нормално, но при всички случаи решението й трябва да се уважи. И ако приятелят ти не е ок с това, просто да я зареже. Така е честно. И да потърси секса, от който има нужда (разбирам го напълно) при някоя, която го желае.

| 17/08/2014 - 15:42 #56800

От автора: Мацка ли? По-скоро селска зубърка-кариеристка! Това момиче ревнуваше и не му позволяваше много да е сред други момичета, обаче така и не оцени неговата вярност, така и не му призна, че нещата няма да се получат. Държа го вързан няколко години, а той спокойно можеше да си намери приятелка, с която да се скъсва от секс, но грешката тук е и негова, трябваше да спре изобщо да контактува с нея по скайп и телефон. Жените са много виновни и това мога да ти го докажа. Погледни какви деца се раждат само. Източна Европа е много зле, тук са най-меркантилните жени в света!

| 13/08/2014 - 03:28 #56699

Не е луд които яде зелника, ами които му го дава. Пределно ясно е, че ако една жена не ти пусне 3 години никога няма да ти пусне. Ако разкарваш една жена напред- назад, подаръци, кръчми, държиш се добре, а тя не бута значе те възприема като "приятел", което е любезния начин да наречеш някого "п@тко разводач" и жената ще ритне такъв при първа по-добра възможност. Твоя познат (познати) е трябвало да си намери някоя с която ще има секс и ще си изкарва добре вместо да гони някнва селска пръчка, дано да си е научил урока поне:)

| 12/08/2014 - 19:47 #56687

Спокойно, приятел. Всяка такава рано или късно намира заслуженото си, защото към 28-30 красотата й започва да залязва, а въпреки милите й очички и номерцата й все още не може да прикрие истински змийската си природа. Много такива оставят и остават сами.

| 11/08/2014 - 18:16 #56663

Очаквай много кудкудякане от засегнати квачки. :D Аз също съм преживял подобна на първия пример връзка, ама беше само 2 години и само дето на луната не я заведох. И аз потвърджадавам, че са ме използвали и вече нямам намерение да се занимавам с гаджета, годежи и каквито и да е глупости. Даже шяхме и под наем да живеем, искаше да се махнем от майка ми, ама бързо си показа рогата и си спестих много пари. Не знам защо имат такова остро отношение към мъже, които им казват всичко направо и не им спестяват истината. Точно това е да си мъж и да говориш в прав текст, не да се правиш на глупак и да им вървиш подир гъза, понеже имат дупка. Че това си е чехльовщина. Иначе да, има доста познати неща в истирията, жените са коварни създания.

| 11/08/2014 - 15:03 #56659

Това е само един от многото проблеми днес. Повярвай ми, не искаш да чуеш как стоят нещата в гей-връзките. Може би някой ден, когато погнусата от опита който имам достигне тоталния връх, ще седна и ще си излея и аз душата.

Публикувай нов коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
  ___         __ __   _  _  _ 
/ _ \ __ __ ___ \ \/ / | | | \ | |
| | | | \ \/ / / _ \ \ / _ | | | \| |
| |_| | > < | __/ / \ | |_| | | |\ |
\__\_\ /_/\_\ \___| /_/\_\ \___/ |_| \_|
Enter the code depicted in ASCII art style.