Работа в Малта

Чудя се дали да отида да работя в Малта...и чуденето ми се основава на недобрите неща,които чувам за климата там.Ще съм много благодарна,ако някой,който е бил там и има лични впечатления,сподели!

Коментари

| 19/08/2015 - 20:53 #64649

My Name е Morales, аз съм женен мъж с 2 деца. Дойдох в този много форум сайт за споделяне и заявявам добрата работа на г-жа Стела Rene Loan Service за да ми даде заем консолидация на 50,000.00 съм се отказа всяко място, като минах през много процес и се мамени от различни фирми по заеми, които се натъкнах но когато имах предвид г-жа Stalla Rene те преглеждана и ме одобрява за заем сума на 50,000.00 след среща с реда и условията, които са база за Вашия избор да направите депозит, преди получаване на вашия заем сума или не, В моя случай аз бях без да имаш къща извършване моето име, така че отидох за не-обезпечение процеса бяха направих депозит в размер на някаква сума на долара преди моя размер на кредита е акредитиран в моята банкова сметка. Аз като гледам за заем за последните 2 години онлайн, но след една седмица се натъкнах на г-жа Стела Rene Loan Home, който използва този имейл адрес: [mrsstellareneloanfirm@hotmail.com] Тогава аз отидох през всички процес на получаване на кредита, каза сума и след процеса ми заем е предоставен на мен с друго. Това наистина ме накара да започнат живота отново, след всички трудности, имах по време на моето търсене на недвижими заем Home. Г-жа Стела Rene възстановен отново ми щастлив дом и моя бизнес, който е страдал от финансовия капитал. Аз съм тук, за да използвате тази среда да се информира широката общественост, че ако имате нужда от истински кредит без никакво напрежение и съща одобрение ден, ще трябва бързо да се свържете с тях веднага чрез електронна поща на: [mrsstellareneloanfirm@hotmail.com] кандидатствах и тя работи за мен и аз предполагам, че ще работи и за други хора също, че са искрени. За пореден път ми помогне да им благодаря.

Моралес Lance

| 18/08/2015 - 12:14 #64614

Здравейте,
Това е да се информира широката общественост, че г-жа Асеведо Lisa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (acevedolisa44@gmail.com)

| 16/08/2015 - 07:56 #64577

Добър ден,

Ние можем да ви помогне финансово, Имате ли нужда от финансова помощ? Ако сте във финансовата бъркотия? сте били намалили от вашата банка, ние можем да ви помогнем с всяка сума на кредит при по-нисък лихвен процент от 2%, Имате ли нужда от спешен заем? Имате ли нужда от всякакъв вид заем, за да се започне стопанска дейност? Имате ли нужда от заем, за да си купи къща или кола? или да се грижи за себе си? Ако отговорът е да ни пишете днес на: larrysmithloancompany01@gmail.com
Трябва да попълните формуляра и го изпратите на нас, ако се аз наистина се нуждаят от заем от това дружество:

Информация за кредит
Име: ........................
Количество:......................
Продължителност: .....................
Държава: ......................
Телефон: ........................

ALL отговорът трябва да бъдат изпратени на тази компания Email:
larrysmithloancompany01@gmail.com

| 07/08/2015 - 01:24 #64385

Ние предлагаме заеми @ 2% лихва за бизнес и лични цели прилага сега се свържете с нас чрез нашата електронна поща (rodriguezhenriettaloan@gmail.com)

| 05/08/2015 - 22:38 #64342

Вие сте в нужда от заем, за да си купи къща, кола? Вие сте във всяка финансова каша и искате да се заселят си криза? Имате ли нужда от заем, за да се започне стопанска дейност? Имате ли нужда от заем, за да отговори на нуждите на членовете на семейството или да остане финансово плаващата? Ако това е случаят, тогава се притеснявайте, не повече, защото ние сме частна компания заем, чиято цел е да помогне на хората в нужда от финансова, така че те могат да живеят живота, както те желаят. Попълнете формата по-долу и го върна към нас чрез имейл, както davidpetersonloanfirm1@outlook.com и ние ще се радваме да ви помогнем.

Име:
Държава:
държава:
Пол:
Телефонен номер:

Попълнете това и да се върнем към нас чрез имейл, както davidpetersonloanfirm1@outlook.com така кредитната операция може да започне OK.

Име: David Peterson
Email: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

| 02/08/2015 - 06:13 #64271

Здравейте,
Всеки съм толкова щастлив давате мое голямо свидетелство за това как аз имам моя размер желание заем от г-н Франклин Osayande Scott Loan Company, искам бързо да използвам тази възможност, за да споделите с целия свят знае за това, г-жа Am Анабел Edna от Германия, аз бях в търсене на заем, за да започнат свой собствен бизнес в подкрепа на съпруга ми по отношение на разходите за детски, така че аз отидох онлайн търсите заем, когато се натъкнах на някои кредитори, които мамят и мамени от мене малко пари в този процес от време аз имам объркана аз дори не знам какво да правя вече, защото малкото пари, които имах с мен е бил отнет от тези измамни копелета, които наричат ​​себе си истинските кредитори заем, така на един верен ден, както аз Разглеждах в интернет търсене на работа се натъкнах някои свидетелства коментираха форума с един г-н Чарли Gilberto, и г-жа Моника Luis за това как те ще получат своите заем от г-н Франклин Osayande Scott Loan Company Email: franklinosayandescott@gmail.com Така че аз си казах, че аз трябва да дам това изпитание, защото аз беше толкова уплашен, относно това, което другите кредитори на което ми сториха, Така че аз отидох напред взе личния си имейл адрес, който е бил в тези коментари в този форум, така че аз го свържем го информира, че аз се рецензирани му от някои клиенти, които са получили от тях заем от компанията му, г-н Чарли Gilberto, и г-жа Моника Luis, Така че, когато чу, че той е много щастлив за това, така, той ми се, че съм в правилната компанията увери, където мога да получа моя количество желание заем, Дадоха ми на кредитополучателя заем формуляр за кандидатстване, за да попълните и да се върне, аз съм всичко, че предвид всички тях ми необходима информация е за мен, така че аз бях дал на реда и условията на тяхната компания всичко мина гладко, без никакво отлагане, в не по-малко от 24 часа и е бил информиран, че моят кредит валидна сума от $ 60 000 долара е бил регистриран и одобрен от кредитната си борда на попечител, Така че в този процес от време аз бях толкова щастлив, когато ми казаха, че трябва да ги изпратите по банкова информация, но аз бях малко скептичен за правене, че толкова казах аз имам доверие и вярвам за това кредитор се обадя на г-н Джеймс Франклин Scott, аз им дадох по банкова сметка, така изненадващо получих сигнал от моята банка, че моята сметка е заверена със сумата от $ 60,000 долара от г-н Франклин Osayande Scott, WOW .. аз почти припаднах, че аз спешно му приятел, че аз имам си получа заем успешно, така скъпи мои братя и сестри там все още се търсят истински заем компания аз ще ви съветваме да любезно се свържете с г-н Джеймс Франклин Scott с този същия Е-мейл: franklinosayandescott @ gmail.com и аз знам, че той също ще ви помогне с вашия размер желание заем наред, Email тях днес и ще се радвам, че го направих.

| 27/07/2015 - 14:27 #64102

Имате ли нужда от заем, за да ви помогне да плати сметката или ти трябват пари, за да ви помогне да започнете свой собствен кредит? да се свържете с нас, както ние даваме заем толкова ниска, колкото 2% лихва ние също даде дългосрочен и краткосрочен заем контакт време с нас за повече информация по електронна поща andmoris@yahoo.com

| 25/06/2015 - 07:01 #63327

Здравейте,
Имате ли нужда от спешен заем в размер на 3% срок на погасяване до 30 години. моля: попълване вашето име, СУМА, продължителност, държава и телефон # VIA: kivaloanservice@yahoo.com
  поздрави kiva.org

| 24/05/2015 - 09:17 #62572

добър ден
Вие сте в нужда от финансова помощ и имате нужда от заем за вашия бизнес или за решаване на други парични въпроси, свържете се с нас чрез електронна поща с информацията, посочена по-долу: (quickloanfirms@gmail.com)

Информация за кандидата ЗАЕМ
Имена изцяло:
Адрес:
Пол:
Професия:
Email:
Телефонен Номер:
Сумата, необходима:
Заем Продължителност:
Държава:

ЗАБЕЛЕЖКА: Интересува Кандидатът трябва да представи негова / нейна молба към горния имейла за непосредствена преработка. В потвърждение на тези подробности, аз ще ви изпрати добре изчислени Правила и условия за сумата, която е необходима.

Поздрави,

Г-н Adams Смит

| 28/04/2015 - 13:13 #62072

сте били търсите дадена оферта заем? Може би легитимен кредитор за големи заеми, или евтини и бързи заеми при 2% годишно, за да плати за спешни сметки и дългове? свържете се с нас сега, financialassuranceloans@gmail.com

| 23/06/2014 - 09:10 #52500

здравейте
Интересуваме какво е необходимо за да работиш в малта , лесно ли се намира работа за българи ,горе долу колко са разходите за месец и т.н
ако можете да ми дадете каквата и да е полезна информация ще съм ви много благодарна :)

| 22/07/2014 - 08:04 #56167

Здравей аз съм работила в Малта едно лято в хотел и след работа ходех в един ресторант, работа се намира лесно обикаляш хотели, магазини и ресторанти и питаш или попълваш молба за работа и чакаш да ти се обадят. Сега е сезона и ако работиш на 2 места на едното на пълен работен ден а на другото на половин ще изкарваш към 1300-1400 евро.
Пристигаш в Малта и си намираш квартира, това е първа стъпка, вземаш си сим карта от местните компании и започваш да обикаляш. Ориентирай се към Слима, Пачвил там е по-скъпо, но пък има работа и зимата, другия варянт е Буджиба там все едно си в България гъмжи от сънародници квартирите там са по-евтини за двама човека двустаен апартамент със сметките е около 300евро ако имаш познати да ти го намерят ако ли не ще ти се върже по-скъпичко, но не е проблем ще си смениш квартирата лесно като си намериш по-евтина зимата падат цените на квартирите. За разходите не мога да кажа сега как е, но предполагам, че с около 300-350евро за храна и цигари ще се справиш ако си пестелив. Търси си работа, която може да работиш и зимата, че сега лятото е добре, но като свърши сезона става лошо....

| 29/04/2014 - 17:15 #44957

Здравейте,решила съм началото на юли месец да замина за Малта. Има ли работа за сервитиорки и евтини квартири?

| 06/05/2014 - 00:59 #46265

Намира се работа зя сервитьорки, стига да имаш опит и да говориш английски горе долу. Квартирите за един човек почват от около 250 евро но зависи къде на острова.

| 19/02/2014 - 19:57 #41384

Zdraveite.Az na 1 April 6te letq za malta.tragvam s naglasata che shte rabotq kato barman.spravqm se dobre s angliiskia.interesuva me kolko vzemat barmanite tam.i malko poveche info ako moje.

| 31/01/2014 - 06:28 #40728

jiviax i rabotix 10 godini v malta,skaipat mi e, MARIYAN STOIKOV 2, ako niakoi go interesyva , ne6to, da pita.

| 25/05/2015 - 10:06 #62588

Интересувам за квартира как даси намеря можеш ли дами помогнеш цецо се казвам от България град Габрово ще идвам да работя

| 31/01/2014 - 06:25 #40727

malta e prekrasna strana ,s mnogo, dryjeliybni xora, jiviax tam 10 godini,

| 01/01/2014 - 16:49 #39447

zdraveite nie sme semeistvo rabote6to v 4ehia ot 3 godini rabotime v sverata na hranitelnata promi6lenost bihmeli mogli da si namerim rabota v tazi svera v malta molqa nqkoi ako ima takava informaziqa neka ni pi6e na imeil kak vi sa zenite na kvartirite tam i zapla6taneto 6tr vi bada mnogo blagodaren za tazi informaziq

| 22/12/2013 - 12:49 #39038

Здравейте,планувам февруари месец да замина за Малта.Някой може ли да ми каже как стои вапросът с охраната на нощните заведения,намира ли се работа като охрана и дали е добре заплатена?Благодаря ви!ако някой може и би искал да ми даде повече информация,ще съм благодарен да ми пише на адрес georgi_hp@mail.bg

| 20/09/2013 - 18:51 #36579

Zdraveite tarsq si rabota v malta ako ima balgari koito mogat da pomognat da pishat na e-mail- gonecio
yahoo.com tel. +35699368798 Kamen

| 04/06/2013 - 01:51 #33801

Привет на всички! От около една год. искам да се махна от България час по-скоро и да замина за Малта. Имам приятели които са живяли там и такива ,които още живеят но на никой неможе да се разчита дефактор българите сме такива за съжаление. В интернет съм ровил каде ли не ,за накакви фими посредници за там и т.н. и няма нищо! Може ли някой да помогне с някаква полезна информация и как да си намерим сигурна работа и квартира от БГ да е 100%. Ако някой може да помогне имейл: smeagol112@abv.bg ,скайп: sickshyheim нека да ми пише благодаря предварително!

| 04/06/2013 - 01:50 #33800

Привет на всички! От около една год. искам да се махна от България час по-скоро и да замина за Малта. Имам приятели които са живяли там и такива ,които още живеят но на никой неможе да се разчита дефактор българите сме такива за съжаление. В интернет съм ровил каде ли не ,за накакви фими посредници за там и т.н. и няма нищо! Може ли някой да помогне с някаква полезна информация и как да си намерим сигурна работа и квартира от БГ да е 100%. Ако някой може да помогне имейл: smeagol112@abv.bg ,скайп: sickshyheim нека да ми пише благодаря предварително!

| 12/05/2013 - 20:55 #33348

Zdraveite imam namerenie da zaminavam za Mlata do 2,3 sedmici no bih jelal s o6te edin 4ovek.Ako ima nqkoi jelae6t telefona mi e 0889117275.skype andreev8448

| 02/05/2013 - 02:42 #33111

az sam med. sestra i bih iskala da rabotja kato takava v malta. molja , pomognete mi , kakvi sa iziskvanijata za kandidatstvane na tazi dlagnost.ne iskam da zamina chrez firma.

| 30/12/2013 - 09:34 #39392

Zdraveite,firma nevi prepora4vam eto skaipat mi gladiator2180

| 24/03/2013 - 01:07 #32142

Zdraveite,az sam frizorka i jiveia v Italia .Iskam da zamina za Malta moje lid a mi kaje nqkoi kak sa neshtata tam s tazi profesia i saitove za rabota.Pushete mi na adres krasi.stil@hotmai.it.Mnogo vi blagodaria.

| 13/06/2013 - 14:54 #34012

Az sum v malta i sashto si tarsq rabota...ima edin sait www.maltapark.com tam sam vijdala skoro nqkolko obqvi za friziorki potarsi v po zadnite stranici i mislq 4e shte namerish....Za kvartiri ne se pritesnqvai vsqka agenciq predlaga no sega v sezona sa po skapi....iskat edin naem depozit i polovin naem za agenciqta

| 14/08/2013 - 22:57 #35547

az 6te idvam kum mart mesec v malta bixte li si dali skype ili nomer 4e moje da se sre6tnem tam s bulgari e xubavo da se ob6tuva tam :) 0895939063 tova e moq nomer

| 18/12/2012 - 21:13 #29331

kak da nameria rabota v malta

| 04/03/2013 - 17:31 #31607

pot1rsete v MALTAPARK sait za dosta ne6ta kvartiri rabota i t. n.t

| 17/12/2012 - 13:42 #29263

AZ ISKAM DA OTIDA V MALTA DA RABOTQ KATO STROITEL,MOJE LI NQKOY DA ME SVETNE PO TAQ TEMA,IMA LI RABOTA,KAKVO E ZAPLASHTANETO,KRAYNO VREME E DA SE MAHNA OT TAZI DARJAVA,TUK JIVOT NQMA,DA NE GOVORIM ZA DECATA NI

| 03/02/2013 - 04:38 #30790

ako ve4e ni si do6al az jiveq tik sas semeistvoto si moq maj raboti v stroitelstvoto i pla6tat po 5 evro na 4as po osem 4asa se raboti ne e mnogo tejko no sigorno znae6 kak e v stroitelstvoto no dobre si se naso4il a tuk v malta vremeto e 4udesno zimata za tova 4e ima rabota nego misli ako iska6 o6te informaciq pitai

| 12/03/2013 - 13:42 #31826

Здравей,прочетох написаното от теб за мъжа ти и моят мъж е строител и си търси работа в Малта,искам да попитам сам ли трябва да си търси работа или има фирма там или тука, където да му намерят и ако не е проблем да ми кажеш твоят мъж как замина и започна работа там ,има ли търсене на работници в неговата фирма.предварително ти благодаря!!!

| 10/02/2013 - 17:08 #30973

Здравейте, казвам се Мария и съм на 21 г. и аз от 1 месец съм в Малта и си търся работа ако някой може да ми помогне. В BG съм работила сервитьорка и барманка с езика се справям горе долу.

| 08/03/2014 - 09:28 #41910

namerihte li rabota v malta.

| 14/08/2013 - 23:00 #35548

mariq zdravei nameri me v skype toi nee mo no mi pi6i tuka eminem_now ako nemoje6 da me nameri6 0895939063 e nomera mi dani se kazvam :)

| 30/11/2012 - 15:31 #28698

Обмислям да замина за Малта д аработя имам познати там :) Дайте съвети , кои е ходил или имапредстава с колко пари и как се живее на месец да ми пише ... tomi__93@abv.bg

| 15/10/2012 - 22:04 #27567

Боже, колко заблудени овце има тук! И напират ли, напират да идат в Малта и те! Какво ще правите там, нещастници? Това е много малка държавица, с много малки възможности. За да си позволя да говоря така, първо ще спомена, че аз съм в Малта. Не се заблуждавайте - работа тук НЯМА за всеки! Най-много са заети като сервитьори и чистачи, фаянсаджии и докери. Ако такава ви е квалификацията - само за такива хора се намира работа в този камък в морето и то за малка част от вас - запомнете това. Другата част има да си блее отвън и да чака да се отвори работно място, живеейки с пари назаем. Висшист, полиглот, компютърджия, художник - по-добре не поглеждайте насам! Малта изобщо няма нужда от такива кадри! Запомнете го! Ако пък толкова искате да си трошите главите - моля, заповядайте! Никой тук няма да ви бръсне за слива!

| 23/06/2014 - 14:42 #52504

На какво отгоре наричаш хората които са решили да се борят за по-добър живот "заблудени овце"
Това че ти не си успял да се реализираш в тази държава не означава че това ще е съдбата на всички..Злобари като теб са обречени на провал!!!
Като няма работа ти какво правиш тук?Живееш с пари на заем ли?
Работа има ...най-вече за хора с професия.Добре платена и с човешки условия.
Зависи кой кандитатства за нея обаче.Хора заредени със злоба и негативизъм не се харесват на никой.Ако ти си един от тези хора с умения които са дошли в Малта и навсякъде се зблъскват с "НЕ" замисли се защо! Аз имах едно голямо "Да"

| 09/04/2013 - 16:27 #32593

e ti dori i tam pak si ne6tasten/na,iskam da ti kaja po dobre 4e si tam makar i silno da se sumnqvam ot tova koeto 4eta za napisano ot teb.mnogo se radvam 4e bulgariq se e oturvala ot edin ne6tasten bokluk i za teb 6tom v sobstvenata si durjava ne si namiral rabota a sega i v malta moga da si predstavq kakuv 4ovek si i koi si ti 4e tr da kaje6 dali ima nujda edna durjava ot opredeleni profesii,ne6to mnogo na ser.se zima6.dreme mi za teb i za vsi4ki kompleksari kato teb...moga i sama da si obrusna slivata...qvno ti i tova ne moje6 da si napravi6.p.p silno se nadqvam nqkoi oba4e da stro6i tvoqta glava

| 30/01/2013 - 13:37 #30633

Kaza neshtastnikut jiveesht v Malta poradi nekadurnosta si da ocelee v sobstvenata si rodina.Spored tova koeto si pisal nito si vishist nito si dobre obrazovan koeto oznachava che si chistach/miqch/dokadjiq. Mda naistina ne e za vseki tam qvno i za teb.

| 06/10/2012 - 09:44 #27368

Zdravejte, I az kato povecheto ot vas obmisljam varianta s rabora v Malta. Prochetoh povecheto publikuvani komentari v razlichno forumi i blogove. Informaciata e dosta raznoobrazna, kakto i horata, koito sa pisali po temata rabota i jivot v Malta. Interesuvam se dali otpada ot Jan-2013 permit za rabota v Malta. Kolko vreme e neobhodimo za namirane na dobra rabota. Mnogo bih iskala da polucha informacia i savet ot chovek, koito jivee i raboti v Malta ot dulgo vreme i e dobre zapoznat s osobenostite na mestnite i iziskvaniata kum chujdencite.

| 25/09/2012 - 09:57 #27128

zdr nie sme semeisvo koeto proevqva inteser za rab v malta ot vsi4ki komentari koito pro4etoh do sega smetam 4e imame 6ans .sega se namirame v italiq rab v edin tsirk no za mnogo 4asove i za malko pari i za tova sme re6ili da tarsim ne6to po plateno .nqmame pretentsii kakva rab 6te rab stiga samo da e platena .izkam da pomolq ako nqkoi moje da ni pomogne za kakvato i da e informatsiq da mi pi6e na emala ani1977_1977@abv.bg
blagodarq vi predvaritelno

| 23/09/2012 - 00:29 #27100

аз съм мед. сестра. говоря италиански.В България вече няма фирма която да посредничи за работа в Италия в техните структури на здравеопазването . Има ли за Малта, имам ли шанс да работя там в някой старчески дом или някоя болница..Моля ако някой знае фирма или може да ми даде съвет да пише на имеил- givmi@abv.bg

| 08/09/2012 - 18:28 #26792

Живея и работя от 7 години в Гърция, но тук нещата с всеки изминал ден стават все по-зле. твърдо съм решила да си търся работа в Малта. Говоря сравнително добре английски и бих желала да работя като домашна помощница или да се грижа за възрастни хора. Бих се радвала, ако някой ми пише по-подробно за ъсловията при които мога да си намеря работа. Ще съм много благодарна на всеки който ми пише на имейл: stankovatania@gmail.com

| 22/07/2012 - 16:17 #25139

Здравейте

В момента обмислям да заминавам за Малта и се ровя за информация тук има доста, но все още имам въпроси като :
В кой град е по добре да се установиш за начало?
Как стои впаросa с работното разрешително? доколкото разбрах не ти трябва първите 3 месеца ?
Лесно ли може да си намериш работа в хотелиерството ,при положение,че говориш свободно Английски и имаш стаж в областта?
Как стои въпроса относно агенциите за работа в Малта?
Каде може да си намериш по ефтина квартира ?
Благодаря предварително за информацията :)
някой ако иска може да ми пише и на мейла petya.petrova.87@gmail.com

| 14/07/2012 - 06:34 #24828

dosta bulgari taka kato gledam sa se orientirali za Malta , ne znam dali e dobre ili zle tova (za tezi koito sa bili zad granica znaqt za kakvo govorq) . e znachi v Malta se jivee dobre no ne moje da se spestqt pari ot tova koeto prochetoh do tuk . ili gresha ... ?!

| 08/04/2013 - 13:58 #32568

Правилно си разбрал-богат не се става лесно,но в Малта можеш да живееш спокойно.Съпругът ми е там и смятаме това лято- аз заедно с децата да заминаваме при него за постоянно.До тук сметките които сме направили за наем,храна и други с две заплати се покриват и даже има вероятност да остане нещо.Все пак зависи какъв стандарт смята да поддържа човек.Работа за този който иска има,спрямо България добре заплатена.Работи се пет дни/освен в туризма/ и всеки извънреден труд се заплаща.Относно образованието и двамата сме вишисти,но не смятам да го ползвам.

| 14/05/2012 - 09:21 #22313

zdraveite,znae li nqkoi s kakvi pari /priblizitelno/ moje da se izkara meseca
tam-hrana,cigari,naem/za 1 chovek/

Публикувай нов коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
 _      _____ __  __     ____ 
| |_ ___ | ____| \ \ / / __ __ |___ \
| __| / __| | _| \ V / \ \/ / __) |
| |_ \__ \ | |___ | | > < / __/
\__| |___/ |_____| |_| /_/\_\ |_____|
Enter the code depicted in ASCII art style.