Често задавани въпроси (FAQ)

Често задавани въпроси (FAQ)

Веднага ли са налични на сайта изпращаните от потребителите изповеди и коментари?

Отговор: Не, всяка нова изповед и коментар се преглежда преди публикуване.

Кои са критериите според които се одобряват или отхвърлят отделни изповеди?

Не се одобряват изповеди които по същество не са такива или които са по скоро нереални, неискрени или практически не съдържат информация достойна за публикуване или разглеждане от други потребители на сайта. Не се публикуват изповеди съдържащи забранени по закон публикации. По принцип не се одобряват коментари които оскърбяват (макар и анонимно) автора на оригиналната изповед, въпреки че това би могло да се случи поради широкия смисъл на това понятие.

Разрешено ли е публикуването на лична иформация в направените изповеди и коментари?

Отговор - Не. Целта на този сайт е да даде пълна анонимност на потребителите които го използват, респективно - публикуването на емайли, адреси или телефонни номера би било в разрез с основния принцип на сайта.

Редактират ли се изпратените от потребителите материали?

Отговор - Стремим се да публикуваме изпращаните материали в оригинален вид. Най-често редактиране се налага в случаи когато авторът съзнателно или не е публикувал какъвто и да е вид лична информация. Зле написани материали са с намален шанс за публикуване.

Сайта изглежда опростен, с малко цветове, графики и рекламии банери - защо?

Отговор - Убедени сме, че за да предразположим потребителите към истинска изповед и им създадем чувството за необходимата за това анонимност, би било ползотворно да се дистанцираме от "шума" характерен за Интернет днес. Емоциите тук идват от самите признания, а не от дизайна на сайта.