Девствен на 28.

Никога не съм бил с жена, не съм се целувал, не съм правил секс. Мастурбирам от 15 годишен, в училище имаше невероятни мацки, но нито веднъж не съм се опитвал да свалям момиче, или да предприема нещо друго. Направо блокирам, когато наоколо има хубави жени, и не мога да започна никакъв разговор, защото не знам как би се приело това отсреща. Случвало се е момичета (все хубави) да се интересуват от мен, но аз се държа дървено, и след това побягвам. Ако съдя по отношението към мен, не съм красавец, нито грозник. Знам какво искам, но не и как да го имам. Лесно се влюбвам, но не знам как да завържа контакт. Единственото, което ми хрумва, са комплименти ... Но това ми се струва банално, може би думите не са най-добрия начин да покажеш на едно прекрасно създание, че е такова. Знам, че има момичета, които се нуждаят от повече любов и нежност, от нещо по-красиво, но не мога да ги намеря, защото не мога да намеря себе си. Изобщо не знам какво би накарало една жена да иска да е с някого, и дали аз бих се вписал в представите и. Искам да почувствам какво е да правиш любов с най-красивата, с тази, която те побърква, или просто някоя, която ти харесва. Искам просто да се влюбя в някое момиче, да го съзерцавам с часове, и да му обяснявам, че е божествено. Искам да я срещна, да изпадна в това уникално състояние, и да не избягам, а тя да разбере, за да не го позволи. Наивно желание, макар и напълно възможно.
Може би си падам по всички жени, може би съм като останалите мъже, но понякога като видя жена страшно се задълбочавам - ах, какви очи, каква коса, какъв секси глас. Най-много се впечатлявам от красивите лица и гласове, разбира се и от гърди, но от цици кой не се впечатлява. Определено не са от водещо значение за мен, особено пък големината им. Аз харесвам първо с очите си.
Избягвам да се заглеждам продължително, не знам как ще се приеме, може би ме е страх от провал, или пък се чувствам неподготвен, защото не знам как да продължа ситуацията. Надявам се тя да направи първата стъпка, но тя няма как да знае, ако не гледам към нея.
Струва ми се, че ако успея да се сближа с жена веднъж, след това ще ми е по-лесно, пък може и тя да е тази, от която имам нужда, аз за нея също. Не е невъзможно.
Неприятното е, че разчитам нещата сами да се случат, или някой близък да ми помогне. Може би е жалко, може би нормално.
Веднъж ми предложиха помощ - посещение на проститутка. Отказах, стори ми се унизително, а и да правя секс с някоя, която не съм виждал ... ще ми се нещо повече от обикновено задоволяване на физиологична нужда ... и тя може би не го прави доброволно, не бих искал да участвам в този филм. Ако няма дори харесване между нас, какво удоволствие ще е това изживяване!
Не съм сигурен дали изказах всичко, но в общи линии се чувствам полупразен, защото знам, че пропускам нещо прекрасно. Щом жените са прекрасни, значи любовта и сексът с тях са прекрасни. Аз стоя на крачка от това, и не смея да протегна ръце, просто не знам как да го преодолея. Затова чакам към мен да се протегнат ръце, може би на единствената.

Коментари

| 23/08/2014 - 03:06 #56934

До автора: страдаш от болеста на 21 век - "много мислене"
Евалата на 14 годишния! Болните от тази болест могат да се поучат от децата или от по-глупавичките(да не кажа от "нацепените батки"). 14-годишния не изглежда да е от вторите, просто още не се е напатил и още не му мисли много.Но ти авторе, хубаво го слушай, щото от всички по-горе той най-много ти помага.
Събирай се с прости селяндури по-често.Като вървиш по улицата и видиш двойка, виж как ТОЙ изглежда и се държи, не само нея, за да разбереш какво е харесала тя в него.Ако все пак се спреш на сайтовете, направи си изкуствен женски профил и виж харесваните мъже с какви фрази те свалят-умно момче си - анализирай.

Пробвай и то по много пъти с много жени.Даже и накрая да ти върже някоя, заеби я нарочно и давай на следващата - ЛЕКУВАЙ СЕ !!! В момента в който се закачиш за една, другите веднага ще те надушат и ще почнат да се умилкват. Отиди ако трябва в Китай или Тайланд, там на врата ще ти се хвърлят. Направи нещо, което да те извади от рутината и стига си бачкал толкова - поживей малко.Един мъж каквото и да измисли в живота си и колкото и пари да има, ако не е заради някой друг (жена, деца), значи е живял напразно.

Не мисли, не говори - ДЕЙСТВАЙ!

| 21/09/2013 - 01:30 #36585

НАЗДРАВЕ ! Welcome to the club !

| 23/08/2013 - 08:31 #35805

наближавам 30-така и съм още девствен

| 01/04/2013 - 14:08 #32404

Нищо не казваш за мъжете, да не би там да ти е силата. Ако е така не се сили за нещо в което чустваш пречки и предразсъдъци!

| 25/08/2012 - 21:10 #26344

Аз също съм на 28 и никоя женска не ми обръща внимание.много е гадно да си сам нито в реалния живот нито в виртуалният по онези сайтове за запознанства,просто никоя не проявява интерес към мене ама поне си признавам че съм грозен един боклук

| 31/03/2013 - 08:48 #32367

i az taka!Tva e ne 4akai svatba vzimai bradva!kogato si grozen i beden i bez samo4uvstvie nqma kak da stane kakvoto i da bilo!

| 22/08/2012 - 22:15 #26256

6to ti trqq jena?jenata iska mnogo pari,karai na 4ekii.

| 19/08/2012 - 05:58 #26090

Пробвай по интернет чрез- чрез сайт или някоя програма. Дори да се издъниш, тя едва ли ще разбере кой си, пък и този вид контакт ще е по-лесен за самия теб. Мобе би критериите ти са твърде високи, но определено това, което ти се случва не е нормално, особено в нашето демократично общество. Жените лесно се очароваме, явно не можеш да намериш начина, а не си се и влюбвал силно- тогсвс изчезва опцията "бягане".

| 23/08/2012 - 18:32 #26303

Автора:
Боя се, че този вариант със сайт за запознанства е още по-труден от такъв с реален контакт. Нямам контакти с хора от противоположния пол, освен разминаването по улицата и заглеждането, не обичам да посещавам заведения, на работното ми място няма жени. В сайта пък жените са затрупани от внимание, а и да отворят мое писмо едва ли ще прочетат това, което искат ... Нямам представа дори какво да им пиша, а и момичетата са различни, имат различни претенции, така това се превръща в игра на тото, в която трябва да уцелиш шестицата, за да срещнеш жена. Тази идея направо си е на границата с научната фантастика.

| 01/04/2013 - 19:00 #32410

Аз не мога да разбера защо хората реагират толкова малоумно на темата когато проблема е обяснен толкова детайлно. Когато кажеш че не можеш да разговаряш с жени, глупаво е някой да отговори "Не мъ мисли" или "Не ти трябва жена. Много харчи", а още по малко да се подиграват. Аз съм на 21 и имам подобен проблем. Когато се опитам да говоря с непозната целия пламвам. И аз ги издигам на пиадестал. Приятелите ми все ми натякват че не било страшно или че не ми трябва гадже, уморително било. Но те не са в моите обувки. Заговаря ли са ме момичета но аз винаги прецаквам нещата. Преди няколко месеца правих секс с една проститутка! Една от най-големите ми грешки! Не усетих нищо. Не го прави по този начин. Всеки ден се опитвам да намеря отговор. Проблемът е прекалено индивидуален. Ако някой намери универсално решение ще е хубаво. Успех. Дано си направиш някой извод

| 26/08/2012 - 10:25 #26359

E, priznai si nai-posle, che ti se chuka s muje, deba i pedalcheto zadrusteno!

| 28/08/2012 - 11:11 #26442

"E, priznai si nai-posle, che ti se chuka s muje, deba i pedalcheto zadrusteno!"

Май ти си този, който мечтае за мъжки ласки.

| 18/07/2012 - 13:01 #24985

Текстра все едно аз съм го писал... Аз съм на 27 години с абсолютно същия проблем. Може би единствената разлика, е че не поставям жените чак на такъв пиедестал или поне не го осъзнавам/признавам.
Не си сам има и други хора с този проблем. За съжаление все още не съм стигнал до решение... Много е тегава работа и не виждам как ще се оправи, освен ако не стане чудо. Мислил съм си дори и за консултации с психолог, но не знам дали няма да ми кажат все неща, които до болка са ми ясни... Това е по-силно от мен, на подсъзнателно ниво съм увреден и нищо не мога да направя :(

| 02/07/2012 - 17:07 #23942

^ най-правилното до тук. прекалено много мислиш, а и като чета май слагаш жените на пиедестал (прекрасни били, кви били...), което, дори да е така, си остава само твой минус. много ги мислиш нещата.

| 02/07/2012 - 12:10 #23919

Благодаря за съветите ви, но аз съм задръстен и жалък, няма да бъда с жена, ако тя не го поиска.
Работя нещо, за което винаги съм мечтал, и това е моето спасение, иначе не мога да си представя как щях да живея. Самозадоволяването не ме радва особено, курове не ме влекат, а жените навън са невероятно красиви. Толкова красиви, че просто губя ума и дума. Случвало ми се е да кажа на момиче обичам те ... но в скайп. Какво остава за прегръдки!
На дискотека не ходя, в моята среда няма момичета, и така всеки контакт с противоположния пол се превръща в изпитание. Сигурно съм луд, за да се влюбвам толкова лесно. Само една жена може да ме накара да се чувствам щастлив, дори просто да я гледам.

| 01/07/2012 - 13:27 #23891

omggg pich q se stegni be kak moje na 28 da si destven ??????? q gi vij lapetata na 13 ve4e na eba4ii se pishat a na 15 ve4e sa ba6tii :XX
ako tolkva ne mojesh da na pr n6 vzemi si naemi prostitiyka :D
are ne moe takova ne6to nqma kfo tolkva da se pritesnqva6 a i ako otide6 v nekoq diskoite 1000% 6te ima nqkoq zagorqla kurva deto nqma tolkva da i puka kfo i govori6 vajnoto da q 6iba6 moq savet e zaminvai v nekoq diskoteka tam 100 na 100 6te si nameri6 ne6to za ebane ;)

are kaste4e :]]

| 02/07/2012 - 10:17 #23913

Пич много е лесно на приказки, но аз го разбирам! Не е толкова лесно като нямаш самочувствието! Аз лисно знам какво му е! Вярно че вече не съм девствен, но това е благодарение на случващото се в последните две години, сигурно и аз в момента щях да съм като него. Сега се разделям с моята и май пак ще си седя на сухо - точно поради неговите причиня, нямаме смелост да се предлагаме или да си искаме!
Така че не дей да съдиш толкова прибързано, не всичко е толкова лесно за всички!

| 01/07/2012 - 10:11 #23885

Пробвай се с някоя жена, която да не е от компанията ти. Така ако нещо се издъни, ще си спокоен, че ще си остане между вас. Предполагам, че проблема ти е точно такъв - страх от това, да не си достатъчно добър.

| 29/06/2012 - 06:53 #23814

Скоро ша смукнеш кура!

| 29/06/2012 - 03:59 #23811

И аз направих късно сефтето, макар, че 28 е наистина късно. Спри с комплиментите, или по-точно ги намали - правилния комплимент в правилното време. Да сваляш не е чак толкова сложно или страшно - просто се дръж естествено, говори нормални неща - за работа, за познати, за филми, интересуваи се (или се преструваи), че се интересуваш от момичето - с какво се занимава, къде е ходила, семеиството и - еи такива неща. Ако не си много грозен или беден няма причина да не може да забършеш нещо - просто се отпусни и деистваи. Не се притесняваи, че не си се целувал или чукал - идва си от само себе си като яденето, пиенето, прохождането (не слушаи разни селяни дето се опитват да го изкарат много сложно). Проститутка е добра идея, но събери пари за нещо добро, не циганка от магистралата.

| 28/06/2012 - 23:19 #23793

Не си само ти, аз на 29 години за първи път правих секс. Но не се притеснявай и не слушай комплексарите, звучиш ми като истински човек, а такива сме единици. Останалите измерват живота в брой сексове, ядене и пиене.
И, да - по задължение или без любов си е направо мастурбация, дори по-зле, защото когато си сам поне си отпуснат.

| 28/06/2012 - 17:19 #23777

pi4 az s1m na 14 i moje da ne s1m ti polezen no dosega s1m bil s baq macki i predi 1 sedmica go praveh za pruv put. purvo otiva6 pri nqkoq, kazva6 i 4e e krasiva (PRAVI6 I NQKAKUV KOMPLIMENT) pregru6ta6 q (ako te popita kvo prai6 no nqma da go napravi i kazva6 4e prosto q pregru6ta6 ei taka) tq 6te ti otvurne sigurno (ako ne si nqkuv grozen i gnusen ) posle ako se poznavate vseki den q kani da idva s teb nqkude na diskoteka li na kino no i s drugi hora v na4aloto za da ne se oseti vednaga ako ne se poznavate i vzemi nomera ili faca. sled o6te 1 sedmica svalki q celuva6 ako ne ti otvurne po4va6 sledva6tata ( no ne q zaharesvai mn predi da q celune6) ako ti otvurne na celuvkata kazi 4e ot izvestno vreme q haresva6 i 4e iska6 da hodite. sled 1 mesec ot kakto hodite q pokani u vas da gledate film sami ( az taka napravih) sled kato doide zapo4ni da q celuva6 i da q subli4a6 tq ako e pi4 6te se navie drugoto nqma da ti obqsnqvam ako tq e na 28 su6to 6te ti pokaje kvo da pravite i gotovo NE SE STRAHUVAI OT ZARQZVANE VSE TAQ IMA MN QKI MOMI4ETA!!!!! DANO DA S1M POLEZEN S NE6TO !!!!! ISKAM DA SE IZVINQ 4E NQMAM KIRILICA I 4E NE E DOBRE NAPISANO NO ZA VSI4KI HEITARI TVA NE E TEST PO BG I 4E E MQSTO SAMO ZA SUVET BEZ ZNA4ENIE PRAVOPISA!!!!!! PLZ PI6I MI PAK TUKA DA MI KAJE6 DALI E STANALO NE6TO I DALI S1M BIL POLEZEN!!!!!!! THX IN ADVANCE!!!

| 28/06/2012 - 15:04 #23772

Нямах нерви да те дочета до края, но въпреки това диагнозата ти ми е ясна. Поредният мислител-аналитик-мастурбатор. Имаш нужда от примера на тъпи и прости селяни, които вместо да се чудят като тебе просто действат. Още по-страшното е, че това ти отношение най-вероятно не се ограничава само до жените.
Иди на курва без да мислиш много, например какво може да ти лепне, дали няма да изгубиш най-якия си миг в живота и т.н.

| 06/04/2013 - 21:00 #32533

Ти не знам кой си ама си умен тип

| 12/07/2012 - 22:22 #24623

Що да ходи на курва? Какво ще получи, освен една по-различна чекия? Проблемите му с жените ще останат, най-много да види, че секса не е кой знае каква философия.
Но иначе и на 100 курви да отиде, това няма да го научи да сваля жени.

Публикувай нов коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
   _   __  __ _ _   _  _  _  _     
/ \ \ \ / / | || | | | | | | | | | _ _
/ _ \ \ V / | || |_ | | | | | | | | | | | |
/ ___ \ | | |__ _| | |_| | | |_| | | |_| |
/_/ \_\ |_| |_| \___/ \___/ \__, |
|___/
Enter the code depicted in ASCII art style.