Правила за употреба

Правила и условия на употреба

С използуването на izpoved.info вие се съгласявате и задължавате да спазвате правилата описани в това споразумение.

 • Съгласявате се и се задължавате да не използвате предлаганите от този сайт услуги за незаконна или нелегална дейност включваща, но не се ограничаваща само до, разпространение на материали с незаконен, компроментиращ, лъжлив, вулгарен, агресивен, издаващ лична информация на трети лица против тяхно желание характер, както и от характер който по какъвто и да е начин представлява посегателство или пряка и/или косвена заплаха към живота, сигурността или интелектуална и/или материална собственост на трети лица.
 • Съгласявате се и се задължавате да спазвате регионални и национални закони докато използвате този сайт и публикувате информация в него.
 • Съгласввате се и се задължавате се да не се представяте със самоличност принадлежаща другиму при публикуването на изповеди и/или коментари.
 • Съгласявате се и се задължавате да не използвате този сайт за разпространение на какъвто и да е вид 'spam', пропагадниращи писма или какъвто и да било вид масова дистрибуция на email или други действия с комерсиална или агитационна цел.
 • Съгласявате се и се задължавате да поемете отговорност за действия и евентуално възникнали взаимоотношения между вас и други потребители на сайта.
 • Съгласявате се, че ние (собствениците, организаторите и персонала на izpoved.info) не носим отговорност за публикуваната в този сайт информация.
 • Съгласявате се, че ние (собствениците, организаторите и персонала на izpoved.info) си запазваме правото на промени в съдържанието с или без изрично преупреждение към вас потребителите. Дейността на сайта може да бъде прекратявана за кратки периоди поради нужда от подръжка или обновления или за по дълги периоди, например по технически причини.
 • Съгласявате се, че ние имаме правото по всяко време безусловно и едностранно да забраним достъпа ви до определени или всички части на izpoved.info поради каквато и да било причина, като например публикуване на информация която не спазва клаузите на това споразумение.
 • Съгласявате се, че всичко публикувано в този сайт (изповеди, коментари и др. ) става собственост на izpoved.info при публикуване и че никой друг освен izpoved.info може да предявява каквито и да било претенции за авторски права и/или интелектуална собственост върху публикуваните материали.

Авторски права и гаранции

 • Този сайт, всички материали достъпни чрез него или през него са публикувани както са, без гаранций за истинността им или условия които по един или друг начин да изразяват наши възгледи или скрит смисал.
 • Ние не гарантираме че всяка публикувана информация на тази страница е вярна, точна, благонадежна или настояща.
 • Ние не гарантираме че тази услуга ще бъде постоянна или ще работи без грешки, както и че при евентуални грешки те ше бъдат отстранени веднага.
 • Съдържанието на този сайт е защитено от закона за авторските права които принадлежат изключително на създателите на izpoved.info и като такива ние си запазваме правото да порърсим съдебна отговорност на физически или юридически лица в случай че материали или части от този сайт бъдат изнесени, продадени, копирани или публикувани без наше съгласие.