Бялата циганка

Беше поредната тежка и изпълнена с напрежение седмица в офиса. Нямах търпение да дойде петък , да запаля колата и да се отърся от сивото ежедневие като се спася в малката си вила , която се намира на около 60 км от големия и напрегнат град.
Аз съм мъж на 40 год. , работя в сектора на програмирането с добри доходи , задоволен финансово и може би този финансов рай бе пречината да имам проблеми на любовния фронт. Не съм срамежлив , около мен винаги е имало красиви дами , шумни партита , краткотрайни връзки , но така и не намирах жената в която да видя човека , с който да изживея живота си.
Дългоочакваният край на работната седмица дойде, звъннах на един приятел да го оферирам да се пресъедини към мен за компания на вилата , но за съжаление не могъл, имал други планове. Но аз си бях решил , че този ликенд ще бъда на вилата, така че стриктно изпълнявайки моя план , напазарувах набързо най-необходимото за бербекюто и тръгнах.
Действието което ще споделя се разви в средата на есента, времето бе все още приятно , така че колкото повече наближавах вилата , толкова повече ми се вдигаше настроението. Не се претиснявах , че бях сам . Понякога на човек му е нужно точно спокойствие за да избяга от ежедневния стрес, а и плана ми бе лесен за изпълнение - хапка , пийка и чист въздух.
Вилата ми се намира на около 2 км от едно селце , като в близост до нея има орехови масиви. Когато наблежих по пътя , който води до моята вила в далечината видях светлини на фургони от тези в които може да се живее. Първоначално не обърнах много внимание , но наближавайки видях , че около фургоните има оживление , може би 4 или 5 семейства от ромските ни братовчеди щъкаха напред назад и създаваха неприятна шумотевица. Оказа се , че имам съседи и то такива които не желая, но какво можеше да се направи.
Не знам дали ме забелязаха когато престигнах , но преди да вляза в двора на вилата ми мина през главата идеята , че вече може да съм имал гости , не че има какво да се открадне , но все пак личния имот е непрекосновен.
Разтоварих на бързо колата, заех се да разпаля жаравата за скарата, поставих бирата да се охлади и запалих цигара. Мамка му , бях забравил да си купя цигари , така че ми оставаха не повече от половин кутия. Аз съм страстен пушач , нямаше начин на следващия ден трябваше да слизам до селото да си купя цигари.
Поставих месните изкушения на скарата , приготвих си една салата , отворих си и едно кенче бира и запалих поредната си цигара. В този момент пред входната врата мернах три силуета , които влачиха нещо видимо тежко след себе си. Реших да проверя какво точно става , бързо отидох до вратата и видях три циганки да влачат препълнени човали с орехи. Не мислех да им обръщам никакво внимание , така че след като ги видях обърнах гръб и реших да си нагледам скарата. Но в този момент чух зад гърба си : " добър вечер бате " . Е какво да се прави , не съм расиз въпреки , че не ги харесвам особенно , но от човешка гледна точка се спрях и им отвърнах на поздрава" добра да е". След което те се спряха и започнаха една през друга да говорят " Ние събираме орехи тук , за да има за продаване , че не е лесно трябва и ние да ядем". Какво да им кажа , съгласих се с тях , пожелах им приятна вечер и отново се обърнах. В този момент отново чух глас " абе бате , няма ли да ни почерпиш по цигара". Обясних им , че нямам много цигари и най-много мога да им дам една да си я поделят, " е като ще ни дадеш само една цигара , тогава ни дай и по една мръвка пък и бира няма да откажем". Мама им стара циганска , винаги нещо на аванта търсят!
Дадох им една цигара и ги поканих да влезнат да им дам по една пържолка и по една бира, и без това имаше достатъчно а пък на гладен човек да дадеш храна е направена добрина.
След като влезнаха в двора и наближиха пред мен се откри следната картина: жените бяха на различна въздраст - най голямата бе около 35-40 год., имаше одърпан вид , нямаше почти зъби в устата но се явяваше като тарторка на останали две, основно тя говорише а другите се съгласяваха, следващата бе по-млада и значително по превликателна между 20 и 25 год., но най - голямо впечатление ми направи най-малката , която разбрах че била на 17 год. , на фона на бронзовата кожа и черни коси тази малката бе с бяла кожа , сини очи и светло кестеняви очи. - " Какво прави таково бяло момиче с тези циганки" ?. Този въпрос ми се въртеше в главата , когато най-въздрасната ми даде отговор. - "Бате тази малката красавица ми е дъщеря а пък другата ми е сестра" и се облещи към мен подхилквайки се.
-" как така дъщеря" - учудих се аз, " еми така, ние сме от Пазарджишко , и там едно българче войниче ме излъга и аз му дадох путка, а той и днеска и нощеска ме лашкаше и вместо да ме пази постоянно ме пълнише и то така стана". " Ама виж я само каква е красавица , нали бате" , след като изрече това накара малката да се изправи и да дойде по близо до мен - " преближи се ма към тоя батко , да те огледа хубаво може и да те хареса". Последната реплика на въздрасната циганка ми направи впечатление, през главата ми мина мисълта , че тези неочаквани гости могат да ми създат и неочаквани проблеми.
" Е бате на теб да не те хвана срам , я виж каква е хубава , то и ние със сестрата също ставаме ама малката е най - хубава и от трите ни" и отново се разсмя като чак сега забелязах , че тарторката има наистина големи гърди , които се клатиха нагоре надолу докато се смееше глуповато. - " Не не ме е срам , то няма от какво да се срамувам , да момичето ти наистина е хубаво но е много малко все още" - опитах се да обърна разговора в друга посока аз.
-"малка а ама друг път , вече троши курците и тя , ама щом ти харесват по големи , ние със сестрата сме на разположение" и отново се разсмя глупаво.
- " Абе аз май ще си намеря белята с тия циганки " , трябва да измисля нещо за да се отърва от тях.
- " Момичета , аз ще лягам така че вие няма ли да си тръгвате" ? - попитах ги аз. -" Ми то и да си тръгнем сега и да не си тръгнем никой няма да разбере, на сестрата мъжа не е с нас , а пък моя пияница сигурно вече е заспал. На него му дай пиячка и лапачка, за нищо не се сеща. А пък аз бате съм жена и путката ми още иска да я чешат".
Този разговор , който постоянно се насочваше към секса след 4-та бира започна да ми изглежда интересен. Бях се отърсил от напрежението а и мръснишкото говорене на тая циганка започна да ме възбужда.
- " как така след като твоя пияница не те ебе , ти не намираш ли някой друг да върши тая работа" ? - попитах я аз.
-" Абе бате трудна работа , то с тия с които сме сега се познаваме , няма как , ако някои му се похвали , че ме е изклатил може да ме заколи , ама бате кеф цена нема от мен да знаеш".
- " Абе бате ти тук имаш ли баня " - за първи път в разгова се намеси сестрата на въздрасната циганка - " да имам " - отвърнах аз.
" А дали може да си измием путките пък и телата , че преди две седмици сме се мили целите" . Е какво да кажа , разреших им , "но преди да се изкъпите трябва да изчакате бойлера да загрее водата".
- " Благодаря бате , ще изчакаме , че направо вече не се понасяме".
Запалих и последната си цигара , " бате дай и на мен една" помоли ме въздрасната , " за съжаление бате тая ми е последната" отговорих и аз.
- " е щом е така бате ше ти пуша кура " и отново се засми клатейки си големите цици.
Ей това " ше ти пуша кура" ме възбуди толкова силно ,че кура ми щеше да изкочи от панталона. " Ей ма како , на батко в панталона му се надува салама , не трябва така да го оставим , че ще му прилошее" - пошегува се и сестрата , а дъщерята само ме гледаше и се усмихваше лукаво.
- " Имам идея бате " взе думата старата циганка , " я пални колата да ходим с теб до селото и да купиш цигари , а пък през това време сестрата и малката ще се изкъпят и ще продължим веселбата".
- Нямах навика да карам след като съм употребил алкохол , но възбудата и адреналина бяха неутрализирали въздействието на алкохола. " Хайде ставай да ходим за цигари , че ме е страх от теб , нали ми каза че ако няма цигари кура ше ми пушиш".
Дъртата скокна , каза нещо на цигански на останалите а тя тръгна с мен. Качихме се в колата и тръгнахме към селото. Набързо взех 4 кутии цигари а циганката чинно ме чакаше в колата. На връщане циганката запали една цигара , дръпна няколко пъти и ми каза да спра, искала да пикае. Спрях , тя слезна и застана пред колата , така че фаровете я осветяваха цялата , тя събра края на полата си , навия я толкова нагоре докато пред мен не се показа косматата циганска путка, после клекна и започна да пикае като през цялото време гледаше към мен и ми се усмихваше. Не знам какво ми стана , но тази гледка ме възбуди още повече, изгасих двигателя на колата и слезнах от нея , извадих си хуя и директо още докато бе клекнала застанах пред нея , като кура ми бе до лицето и. Дъртата мрасница не чака втора покана , погледнаме ме лукаво и го налапа . От клекнало положение , коленичи без да го вади от устата си , започна да го смучи и да мачка ташаците ми, движеше дясната си ръка ритмично напред-назад , като от време на време го вадише от устата си и ми казваше " много ми е сладко батко , много ми е сладко". Възбудата ми разстеше , лукавата циганка наистина знаеше как да прави свирка , когато усети че ще свършвам , стисна ме силно за ташаците и го извади от устата си , болката която изпитах изпари наближаването на свършването ми.
- " А батко , не искам да свършваш още , искам да ме чукаш" , добре че в колата винаги имам презервативи. Извадих един , дъртата мрасница ми го постави с уста , наплюнчи пръстети си и ми каза " лашкай тоя гъз".
Какво ? Е тая ме изненада , аз си мислих че ще чукам косматата и путка а тя иска да я обладая анално. Хванах я за кръста , извадих цицете и на вън , наистина имаше огромни цици и започнах да я лашкам здраво , а тя само повтаряше " таман , таман а браво". Направо щях да изригна като вулкан , явно усетила че ще свършвам , циганката се изниза от кура ми , застана пред мен , свали ми презерватива и ме попита " ако ти налапам кура и ти изсмукам спермата , ше ми дадеш ли 20 лв." .
Мама им стара циганска , винаги след като дадът путка искат пари , това им е в кръвта . " Давай лапай кура ми дърта курво , нямаш проблем за парите" . Старата мръсница така го налапа , че ме остави без дъх , смуче мачка , докато накрая не задоволих глада и за сперма. Чуствах се като издоен. Исках да се пребера във вилата , да си взема душ и да лягам.
- " Е бате довоелен ли си?" - попитаме ме лукаво тя , " нямам забележки " отговорих и аз.
- " Абе бате ти колко пари имаш в теб ?"
- " Защо , какво те интересува"?
-" Бате ако ми дадеш 100 лв. още мога да те уредя с сестрата и дъщерята на куп , а пък аз ще ти изпия спермата отново безплатно".
Бях измумен от това предложение , но ми се стори заинтегуващо и не мога да крия , че отново силно се възбудих.
-" А бате смока пак се събуди " закиска се дъртата циганка , " ми може да ти дам още 100 лв., но не предварително а чак след като стане работата". Добре , съгласи се тя , а на мен би стана интересно как ще реализира плана си.
Влезнахме във вилата , останалите две сестра и, и дъщеря и вече се бяха изкъпали , но за мое учудване стояха полуголи в малката и затоплена кухня и като че ли ни чакаха . " Изкъпахте ли се момичета" , попитах аз и не можех да скрия възхищението си от гледката която се откри пред мен. Малката и бяла циганка бе наистина много красива , не повече 1.65 м , около 40-50 кг., с много сочно дупе и средни, но много красиви гърди , леля и беше малко по пълна но имаше хляб и в нея.
-" А момичета май и вие искате на батко кура да ядете , я му покажете как можете да смучете " - ебати и циганката не си поплюва , от вратата за краката. За мое учудване малката и сестрата свалиха набързо оскъдното си облекло и ме заобиколиха от двете страни. От ляво сестрата на дъртата започна нежно да мачка кура ми , доката бялата циганка нежно с езиче обикаля около дясната ми гърда, спуска се към корема ми и с целувки достига до кура. А той е готов кура ми се откроява на фона на циганската ръка , която ритмично движи на пред и на зад и зачервената му главичка се скрива в муцунката на бялата циганка, която докато го поема се стреми да ме гледа със сините си очи.
- " сестро ти му смучи ташаците , а ти малката се опитай да го налапаш целия, а батко доволен ше останеш", произнесе своята команда дъртата инструкторка.
Хайде сега малката , дай на батко да те наебе едно хубаво. Малката застана на 4 крака пред мен , и аз започнах да прониквам бавно в нея. Беше се разтекла като водопад, поставих главичката на входа на това сладко пиче и тя сама се нанаиза. Изохка и започна да се набива по силно и по силно, в това време леля и застана с лице под мен и започна с език да стимулира простата ми , ето това бе ново изживяване за мен. Малката се нанизваше а лелята ми лижеше ташаците , простата и ануса. Това ново усещане ме накара така да свърша , че само свалих презерватива , хванах силно малката за врата , завъртях я към мен и брутално и го набих в устата . Тя остана толкова изненадана , че не успя да разбере и какво се случва , докато свършвах я чуках здраво в гърлото и виждах само насълзениете и очи и стичашата и се от устата смес на слюнка и сперма.
Всичко случило се онази вечер бе като сън , дадох останалите 100 лв. на дъртата циганка и те си тръгнаха. Даже и не подозирах , че такова нещо може да ми се случи , но понякога точно когато най-малко очаква човек живота може да го изненада.

Коментари

| 04/01/2017 - 20:41 #70891

Хахахх, края беше весел, а през цялото време се усмихвах ехидно на малкия си екран. Много готина история, определено ми повдигна духа!

| 03/05/2016 - 03:32 #68487

Извращения и падение.

Публикувай нов коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
         _  _  _  _     _  
__ __ _ _ | \ | | (_) | |__ / \
\ \ / / | | | | | \| | | | | '_ \ / _ \
\ V / | |_| | | |\ | | | | | | | / ___ \
\_/ \__,_| |_| \_| |_| |_| |_| /_/ \_\
Enter the code depicted in ASCII art style.