Отвори ме мъж на 50г.

Здравейте, момче съм на 20 и искам да споделя какво ми случи миналата година лятото. Така се стекоха обстоятелствата, че правих секс с мъж за пръв път и то с непознат на 50г. Дотогава не бях имал интимни отношения с мъж, но гледах гей порно и много се възбуждах от мъжки членове, също така правех и анално проникване с различни неща и много ми харесваше. Та минавам директно на случката. Моля без идиотски коментари...

Отидох до работата на майка ми, която свършваше в 22:00ч, а аз бях подранил и чаках на едни пейки. На отсрещната пейка седеше мъж около 50г., леко пълен и ме гледаше. Аз си ровех в телефона и го игнорирах, но той се беше втренчил в мен. Не издържах и го попитах какво има, защо ме гледа така... ?
- ами май си ми познат от някъде... виждал съм те... от този квартал ли си?
- не, но вие не сте ми познат, мисля че ме бъркате с някой
- е нищо де то не пречи да си говорим нали?
- амии.. добре..
- виждам, че си с дълга коса, да не слушаш метъл?
- да, слушам..
- как е с жените, има ли?
- е има, ама в момента не...
- ее... защо така? младо, хубаво момче като теб?
Стана ми неудобно и замълчах и се зарових пак в телефона, а непознатият ми каза:
- ела седни до мен де.. нали си говорим невъзпитано и така...
- не благодаря...
При което въпросният стана и седна до мен и каза:
- е какво сега пейките са общи, нали нямаш против?
- не...
- знаеш ли и аз навремето бях с дълга коса, в нас е пълно с плочи на стари групи..
- сериозно? аз колекционирам плочи на метъл групи, тва е супер
- между другото много добре се грижиш за косата си уникална е!
Непознатият мъж се приближи до мен и пусна ръка по дългите ми къдрици... а аз изтръпнах, замръзнах и мълчах! Защо седях така... защо не се дръпнах, защо не му казах нещо?... Непознатият допълни:
- много е неучтиво така, аз съм Ицо, приятно ми е!
- аз съм Симеон и на мен ми е приятно...
- не ли е малко късно, да не чакаш някой?
- да, майка ми след малко свършва работа
- ааа.. ясно, няма лошо
- ами вие?
- е моля ти се нали се запознахме, дай на “ти”, иначе както виждаш аз си разхождам кучето
Ицо прехвърли ръка зад гърба ми с думите:
- искаш ли някой път да дойдеш у нас да послушаме музика?
- амии... не знам.. може
- ето визитката ми обади се, ще си прекараме супер...
- добре, мерси...
Ицо си тръгна, а аз седях на пейката опитвайки се да анализирам случилото се! Беше ми ясно що за покана беше това... беше доста директна! Беше ми странно, че това ми се случваше, но в главата ми изплуваха куп сексуални фантазии за секс с мъж и започнах да се възбуждам! В това време майка дойде и си тръгнахме. Мислех се да изхвърля визитката, но я бутнах в джоба на дънките... през следващите дни сексуалните ми фантазии ме превзеха тотално! Гледах гей порно, стимулирах се анално и маструбирах фантазирайки си, че правя секс с този непознат мъж! Обличах се в дамското бельо на майка ми и разцепвах малкото ми дупенце с една голяма краставица! Епилирах си краката и се намъкнах в черни чорапогащи, въобще тези дни така ме бяха ударили хормоните, че не издържах и позвънях на Ицо! Честно не знаех какво да му кажа...
-ало, търся Ицо?
- да на телефона!
-амиии здрасти, аз съм онова момче от ония ден – Симеон, запознахме се на едни пейки в твоя квартал, спомняш ли си?
- а, да разбира се! как си?
-добре, мерси. Чудех се дали поканата ти още важи?
-ааа все пак си размислил! Супер, тази вечер съм свободен
-добре, къде мислиш да се видим?
-мисля, че на същите пейки ще е добре, след това ще минем за бира и направо в нас?
-амиии... мислех си да се поразходим малко..?
-е.. ти пък, ела в нас ще ни е по-спокойничко...какво ще кажеш? ще послушаме музика, може и филм да гледаме?
-окей... в 18:00 на пейките?
-да, тъкмо ще имаш време да се пооправиш, да си вземеш душче, едно-друго... хайде до скоро и не закъснявай ей! хаха!
Боже... какво направих!? Уредих си среща с мъж! Стана ми едно вдъхновено и едновременно притеснено, а първият ми въпрос беше какво да си облека? Изкъпах се, намазах се с крем за тяло и започнах на подбирам тоалета си! Бях решил, че ще рискувам! Исках да опитам секс с мъж! Това беше непознат мъж от друг квартал, никой не го познаваше... а и очевидно се възбуждах доста при мисълта за него! За това реших, че от долу ще се облека малко по-похотливо, ако нещата се развият, ако не така или иначе никой няма да разбере с кво съм отдолу... тъй че... Помъкнах се в едни в бежави бикини и облякох чорапогащи с телесен цвят. Сложих си впити дънки, тениска и се напарфюмирах хубаво с дамски парфюм. Дамските аксесоари бяха на майка ми... но тя надали щеше да забележи,а и в момента мисълта ми беше на друго място! Излязох и по пътя си представях как се развива вечерта и какво би се случило. От вълнение подраних, но за моя изненада Ицо вече беше там.
- здрасти Ицо! виждам, че си подранил?
- да същото важи и за теб нали, хаха! Хайде през магазина за бира..
По пътя към тях, се поизплаших малко! Какво правя за бога... отивам в къщата на непознат, който очевидно е гей и иска секс от мен! Но притесненията ми бързо минаха, защото той се оказа забавен и пускаше шеги, вицове. Пристигнахме у тях, първото което ми направи впечетление е че е много разхвърляно.
- Симо, сядай в хола, малко е разхвърляно, че нямах време да почистя, но ти не се притеснявай. Аз е сега идвам.
Седнах на дивана и разглеждах стаята, на която имаше 3-4 картини живопис. Чух че от банята идва шум, но не вярвах Ицо да се къпе. Само след няколко минути обаче се оказа точно обратното! Ицо цъфна в хола по халат с думите:
- Симо, съжалявам че се забавих, но цял ден си мечтая за тоя душ! хаха
- А няма проблем...
В мен се надигнаха топли вълни на възбуда... в стаята бяхме той по халат и аз по дамско бельо отдолу, за което той все още не знаеше! Ицо остана по загърнат халат, отвори по една студена бира, седна до мен на дивана и започна да ми обяснява, че е разведен, а децата му учат в САЩ и разни подробности, но през цялото време си представях какво се крие под халата! Ицо отново се втренчи в мен и започна нежно да пипа косата ми с думите:
- имаш много хубава коса... много момичета биха ти завидели!
Ласките му бяха и придружени с нежно галене по врата...! На това се бях надявал, два дни... нещата отиваха към това за което бях мечтал два дни... но не знаех какво да правя! И просто му признах:
- виж... Ицо аз никога не съм бил с мъж...
- виждам красавецо, но това не трябва да те притеснява, става ли?
Преди да се усетя, той ме целуна по устните, а аз се разтреперих и получих ерекция. Ицо започна да ме целува по врата и нежно да гали бедрата ми. Прегърнах го през врата и отговорих с плахи целувки, които се превърнаха в страхотни френски! Ицо беше много нежен и си личеше, че е много опитен! Отпуснах се и се отдадох на преживяването! Ицо пусна ръка на пакета ми и започна да го масажира. Изстенах и се облегнах назад. Беше суперско! Не можех повече да чакам! Развързах връзката на халата му и пред мен се появи един страхотен, средно голям, надървен член! Пипнах го с ръка... беше горещ и леко пулсираше... беше невероятно, треперех от възбуда, всичко беше като сън! Ицо беше пълен с коремче и окосмен по гърдите. Започнах да му бия чекия с ръка, а той запъшка силно. Чувството, че му доставям удоволствие направо ме подлудяваше. Членът му беше леко извит нагоре с формата на банан, може би беше около една педя дълъг. Обхванах го с две ръце и зачестих. Ицо ме наведе към члена му... усетих накъде отиват нещата и се дръпнах леко, а той ме целуна и каза:
- хайде нали няма да спреш сега,виждам как жадно гледаш пениса ми!
- амии... аз никога не съм ии....
- шшш... просто го целуни!
Устните ми се допряха до влажната му главичка! Миришеше странно, но приятно на мъжки генеталии. Ицо ме хвана за главата с длани и ме приведе надолу... поех главичката в устата си! Видя ми се доста голяма. Той веднага започна с леки тласъци в устата ми! В главата ми прехвърчаха всички онези моменти в който си представях, че правя свирка на мъж лапайки краставица, това най-накрай се случваше! Започнах да лапам по-надълбоко,а Ицо направи рязък тласък чак до сливиците ми и се задавих. Потече ми слюнка и се олигавих, но продължавах да лапам твърдото мъжко достойнство. Чувствах как пениса му пулсира от възбуда. Преди да се усетя Ицо ме заклещи с ръце и свърши в устата ми. Усетих горещата течност да изпълва цялата ми уста. Той се изцеди с дълбоки тласъци, а аз отново се задавих и всичко потече от устата ми. Вкусът не беше нов за мен тъй като бях опитвал собствената си сперма многократно, но неговата беше малко по-горчива и солена. Преглътнах част от нея и не издържах започнах да си бия чекии пред него. Ицо ме събори на дивана по гръб и започна да разкопчава дънките ми! Стреснах се:
- еййй чакай... какво правиш!?
- млък! сега ще видиш!
Ицо смъкна дънките ми и пред него се откри дамското ми бельо! Но той сякаш не беше изненадан, а се настърви още повече. Това много ми хареса. Ицо обхвана с ръце стъпалата ми и започна да ме целува страстно. Умирах си от кеф и си биех чекия, свърших мощно, докато Ицо ме обхождаше с ръце и целувки от ходилата до бедрата ми! Беше върховно. Никога не бях свършвал толкова силно! Ицо се усмихна и ме целуна:
- знаех си, че си страхотна! уникална!
- хех.. чак пък, едва се познаваме, а какви неща направихме... леле... хаха, определено, никой не трябва да разбира!
- спокойно това ще бъде нашата тайна! имаш ли нещо против да ти говоря в женски род?
- ами стига да е само между нас... ок
Ицо се отпусна до мен галейки ме по корема. Полежахме няколко минути и на мен възбудата ми мина и ми стана неловко... гледах в тавана и се чудех дали да не си тръгна, но в този момент, Ицо зацелува отново, но на мен ми беше минала възбудата и не ми беше особено приятно... обаче явно той отново го вдигна и ме награби!
- чакай... стой де... май е време да си ходя!
- никъде няма да ходиш миличка! Всичко тепърва започва! Ела тук!
- хей, нали ти казах, че ще си ходя...
- толкова си прекрасна! ела да ти дам това за което дойде!
- Ицо ти луд ли си какво правиш!?
- тази вечер ще станеш истинско момиченце!
Той се държеше малко по-грубо от преди малко, но и ме опипваше здраво и ми пляскаше шамари по дупето!
- искам да се отпуснеш коте и двамата знаем, че го искаш, нали за това дойде!
- охх, добре де по-полекаааа...
Ицо ме вдигна на ръце и ме занесе на спалнята му. Беше силен. Усещайки на къде отиват нещата се възбудих отново и запъшках под страстните му ласки. Премислих ситуацията... вече му бях духал... а отдавна мечтая за анален секс, защо да не е сега? Лежахме в мисионерска. Ицо с мекото се коремче ме беше притиснал и не можех да мръдна. Надървения му кур се търкаше в мен. Погалих го по гърба и разкрачих подканващо бедрата си. Той свлече от раз бикините и чорапогащника ми и останахме чисто голи. Просегна се до нощното шкафче и взе един презерватив и ми го даде:
- давай миличка слагай!
Целунах главичката и бавно нахлузих презерватива на надървения му член. Той извади лубрикант и се намаза:
- хайде сега покажи ми съкровището си!
Той ме придърпа към него, подложи една възглавница под кръста ме и навири краката ми нагоре, оставяйки пред него само тесния ми анус... намаза ме с лубриканта, който беше леко хладен. Висна над мен в поза подобна на лицеви опори и... усетих топлата му главичка на ануса ми! Притесних се:
- Ицо чакай не мога...
- шшшш... тихо!
- ще те заболи и не искам да викаш! разбра ли?
- охх, не не искам, чакай!
Ицо натъпка устата ми с чорапогащника ми и запуши с ръка! В този момент се чудех дали ме изнасилват... но знаех, че доброволно се беше стигнало до всичко това! Той започна бавно да вкарва надървения си член в тесното ми девствено дупе, което се пръскаше под напора на мъжеството! Започнах да се дърпам, защото ме болеше, но той се отпусна върху мен и не можех да мръдна! Здравата му ръка приглушаваше всички опити да му кажа “по-бавно”, но той сякаш не се интересуваше, беше твърде съсредоточен върху това да отвори тесния ми анус! Ицо зачести тласъците, а болката не ставаше по малка, но с нея дойде и някакво неописуемо чувство на наслада. Тласъците му ни клатеха и леглото леко заскърца. Ицо излезна от мен и ми каза да застана в кучешка поза защото ще ме разцепи. Вече не пъшках толкова от болка и Ицо извади от чорапогащника от устата ми и го завърза на каишка около врата ми, чийто впряг беше в здравите му ръце. Издърпа ме за косата назад и ми го бутна от раз, а аз захапах възглавницата и извиках! Направо разтваряше дупето ми като консервена кутия. Малко замириса на дупенце. Ръцете му бяха на ханша ми и ме ебеше дълбоко и бързо! Усетих как се задъхва и се изпотява. Усетих как се отпускам и болката намалява. Ицовия кур обработваше простатата ми! Усещане което познавах от своеволните си анални преживявания! Но стимулацията беше още по-силна от преди и изпитвах невероятно удоволствие. Започнах ритмично да се тласкам назад и да се нанизвам на кура му. Запъшках. Ицо видя, че ми стана кеф и се отпусна върху мен. Под тежестта му паднах по корем. Той ме прегърна през гърдите и засмука ухото ми. Така силно ме ебеше, че кура ми се триеше в матрака и свърших! Ануса ми се стегна няколко пъти, Ицо усети. След минута свърши в дупето ми! Е това беше върхът! Страхотно изживяване, горещата сперма която се излива в теб под мощните тласъци и пулсации на твърдия герой! Той свърши и остана в мен. Чувствах, как кура му спада в дупето ми и ануса бавно се отпуска. Когато излезна от мен, почуствах как изтича част от спермата му. Ицо разпори дупето ми и ме напълни като еклер. Той взе чорапогащника и го напъха в мен, след което бавно го вадеше и чувствах как се разгъваше. Целият беше в спермата му! Ицо легна до мен, целуна ме и ми го подаде в устата. Започнах да облизвам нектара увенчаващ превзетото ми дупенце. Бях щастлив, че най-накрая мечтите ми се сбъднаха! Отидох да се изкъпя, оправих се и тръгнах към работата на майка ми... С Ицко завъртяхме връзка, предимно за секс, но наскоро се разделихме, защото той замина в Германия.

Коментари

| 18/12/2016 - 01:50 #70796

Brat... ti seriozno... momche na 20 pravi analen i svirka s 50 godishen?... Tva e otvratitelno, imai predvid che orientaciqta ti i jovota ti she trugnat po nepriqten za tebe nachin... za tva sa suzdadeni jenite...
1 suvet-ako tolkva iskash neshto tvurdo v gza, nameri si priqtelka, budete zaedno 2-3 meseca, vzemete SI dildo i primerno purvo ti q ebesh poslr tq tebe- hem nqma da si pedal hem she si dostavqsh udovolstvie
2ri suvet- nai-glavniq- KOE NORMALNO MOMCHE BI ISKALO NESHTO TVURDO V GZA I BI SE OBLICHALO S BIKINI I T.N.????? Q SE VZIMAI V RUCE

| 03/10/2016 - 09:06 #70140

Dis nigga gay

| 19/07/2016 - 23:53 #69452

Ще повърна.

| 26/06/2016 - 03:31 #69153

Имаш ли си приятел в момента?

| 24/05/2016 - 02:55 #68791

Четох между редовете ,че направо щях да св издрайфам мернах някакво си * мъжко достойнство* ама моля ти се ...Ужасс !!! Дано такъв болен мозък като теб да св гръмне отвартително е ! Към мъж си ти бе баси путката баси чудото ,Дано да се гътнеш !!!

×£®@×

| 22/05/2016 - 21:52 #68781

уж презерватив пък после те напълнил със сперма, глупости!

| 29/06/2016 - 02:04 #69199

Ицо си свали презерватива като ме надупи кучешката, защото още тогава ми каза че ще ме напълни. На хейтърите им давам целувки!

| 21/05/2016 - 17:03 #68771

pedal

| 20/05/2016 - 13:10 #68763

Tova be6e KRASIVOOOO

| 20/05/2016 - 10:01 #68760

педераст

| 17/05/2016 - 19:11 #68724

Ами честито:)

| 17/05/2016 - 18:09 #68719

Уф не беше разумно да ти отварям историята с тоя махмурлук дето го имам.. ша са издрайфам!

| 28/05/2016 - 09:55 #68865

Май си лъснал бастунчето(и само то е драфало,горкото)леко!!А!!

| 17/05/2016 - 17:43 #68716

Кво та отворил ве, да не би да си имал девствена ципа там. Бахти тъпото гейче...

| 28/05/2016 - 09:51 #68864

И стена дай имал,дай паднала геройски!!То много краставица,много нещо!!

Публикувай нов коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
 __  __         _      _   _  
\ \ / / _ __ ___ __| | __ _ | | __ | | __
\ V / | '_ ` _ \ / _` | / _` | | |/ / | |/ /
| | | | | | | | | (_| | | (_| | | < | <
|_| |_| |_| |_| \__,_| \__,_| |_|\_\ |_|\_\
Enter the code depicted in ASCII art style.