Алкохол

Алкохол

Здравейте!!!
Наскоро започнах да пия активно и съм много доволен, но приятелите ми казват че се държа отвратително с тях и другите хора.....
Не им разбирам проблема на тея педераси ама не ми и пука особено. Те не знаят кво е яко чувството и само завиждат. Дайте някви идеи да ги накарам да разберат кво е готино.

Напивам се и падам непрекъснато

Здравейте. Значи имам един такъв проблем. Всяка вечер се режа яко и веки ден имам махмурлук, едва хода на лекции.

Много лошо

Здравейте , незнам от къде да започна....но като цяло съм много разочарован от себе си, Алхокола ми вреди много.....правя много глупости като пийна, курви, каране на коли (Блъскане , чупене на коли) ,

Алкохолна тъпотия

Таааа...проблемът ми е ,почти не понасям алкохол.Единствено пия водка с кола но чист алкохол не обичам.Повдига ми се ако пия вино или ракия.Може би в коктейли ще ми е по - поносим алкохолът.Някои хора

Съвети за употребата на алкохол

Здравейте, може темата да ви се стори глупава, но ще очаквам добри идеи и съвети. Скоро ще правя купон по случай рождения ми ден, знаете как е - силна музика, цигари, алкохол..

Баща ми е Алкохолик помогнете ми

Здравейте,пише ви едно 20 годишно момче.ОТ както се помня Баща ми е алкохолик,всяка вечер се напива като свиня и прави скандали кара се с майка ми псува я каква ли не я нарича,и тя все още го търпи,ощ

Как да простя на себе си?

Как да превъзмогна чувството на вина?? Наскоро започнах да злоупотребявам с алкохола. Имам добра работа, но съм самотен, забавления не ми липсват, но ми липсва човек до себе си.

Хелоуин 2013

Здравейте. Бих искал да ви разкажа какво ми се случи през октомври 2013 г. Тогава бях на 21 г. Казвам се Стефан. Имах приятелка на 19 г. - Нели.

На 16 съм

На 16 съм.вчера беше поредното ми напиване. беше много болезнено. бяхме се събрали в дома на една приятелка. Повртъщах цяла нощ. беше отвратително както всеки друг път.

Животът ми е нещастен

Здравейте, аз момче на 15 години от Казанлък. Имам сериозен проблем с нелегалните вещества и алкохола, и моите "приятели" постоянно ми се подиграват.

Спах с братовчед ми

Здравейте! Доста съм объркана и не знам какво да правя.

Не искам помощ...

Чисто, просто и ясно-Имам проблем с алкохола, пия адски много. Офф историята е много дълга, не ми се пише, наздраве.

Моята история

Добър ден на всички, с голям интерес следя сайта и темите редовно.
На 15 години започнах да смесвам бира с водка редовно, сега съм на 22 и смесвам пясък с цимент !

Изпуснах се на работа

Здравейте, приятели!

Като порасна пропаднала пияница ли ще съм?

Момче съм на 16 и за моите години мисля, че се напивам повече отколкото трябва.

Разпространи съдържание